+385 (0)1 45 80 150 dps@dps.hr

NAŠA MISIJA

DPS RENOMIA se zalaže za nabavu i servisiranje visoko kvalitetnih i konkurentnih proizvoda osiguranja, prilagođenih različitim potrebama naših kupaca

 

Poznavanje tržišta

  • Neprestano pratimo rad lokalnih i međunarodnih osiguravatelja i uvijek smo u potrazi za novim i inovativnim kvalitetnim proizvodima

Povjerljivost

  • Svi podaci o klijentima tretiraju se kao privilegirani

Poštenje

  • Djelujemo s integritetom i iskrenosti. Naše usluge temelje se na etičkim i industrijskim standardima najbolje prakse

Izvrsnost korisničke usluge

  • Pružamo brzu, pouzdanu, ljubaznu i visoko profesionalnu korisničku podršku tijekom trajanja ovlaštenja

 

 

www.renomia-ep.com

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS je najšira mreža neovisnih posrednika u osiguranju u regiji srednje i istočne Europe, središnjoj Aziji i Kavkaziji.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS osigurava cijeli niz rješenja za osiguranje i rizike, uključujući, Imovinska i neimovinska osiguranja, osiguranja zaposlenika i reosiguranje.

S RENOMIA EUROPEAN PARTNERS -ovim sveobuhvatnim znanjem i iskustvom u svim industrijama, krajnji cilj je podrška našim klijentima širom svijeta.

The situation around COVID-19 is changing every minute. All of us at DPS RENOMIA are doing our best to manage it calmly and responsibly. We are continuously monitoring the situation on the insurance market and would like to reassure you, that all our services remain fully at your disposal. DPS RENOMIA is here to support you in any way we can and answer any relevant questions.

If you have any questions regarding insurance, do not hesitate to contact Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) or Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).


Situacija oko COVID-19 mijenja se svake minute. Svi u DPS RENOMIA daju sve od sebe da to riješe mirno i odgovorno. Cijelo oco vrijeme pratimo situaciju na tržištu osiguranja i voljeli bismo Vas uvjeriti da su Vam naše usluge u potpunosti na raspolaganju. DPS RENOMIA je tu da Vas podrži na bilo koji način te odgovori na eventualna pitanja.

Ako imate pitanja vezana za osiguranje, slobodno se javite: Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) ili Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).