+385 (0)1 45 80 150 dps@dps.hr

Dragi prijatelji,

spremni smo Vam pomoći da si ugovorite najbolji mogući ugovor o dobrovoljnoj mirovinskoj štednji, sad je pravi moment za to jer se kraj godine bliži i još uvijek nije kasno da si uplatom prije kraja osigurate poticajna sredstva i za ovu godinu!

Nema boljeg financijskog produkta kod nas trenutno, imate poticaj od 15% max 750 kn godišnje, imate prosječni prinos od osnovanja od cca 6% u AZ-u.

Zamislite da je netko nama počeo uplaćivati dok smo se rodili i kasnije da smo si sami uplaćivali kada smo počeli raditi – koliko bi već tu love bilo i koliko bismo ranije mogli u penziju!?

Da imam dijete ne bi si razmišljao ni pola minute već bih mu odmah počeo uplaćivati. Inače mu ne gine rad do duboke starosti.

NE MORA BITI TAKO!

Nadam se i vjerujem da među našim klijentima ima puno onih koji posluju pozitivno, sa dobiti, i koji su prepoznali koliko su im u tome pomogli njihovi djelatnici i žele im se odužiti. Nadam se da ima i vas koji si to sami možete priuštiti a bitno je znati da nema nikakve fiksne obveze, sve je dobrovoljno i uplate se mogu preskakati, one mogu varirati a mogu se i prekinuti. Naravno, ako nema uplata nema ni poticaja.

Dobrovoljni mirovinski fond je odlična prilika za namjensko ulaganje us voju penziju ili penziju Vašeg djeteta, Vašeg djelatnika.

Možete ih stimulirati i pomoći im i uplatama bilo kao poslodavac, roditelj ili prijatelj. Trenutno nema isplativijeg financijskog proizvoda od dobrovoljnog mirovinskog fonda. Prosječni prinos od osnivanja je cca 6% a svake godine na uplatu od 5000 kn država doda 15% (750 kn)subvencija.

Uz to, poslodavcima se uplate u DMF za svoje djelatnike priznaje kao porezno priznati trošak umjesto da, kao što je slučaj kod Božićnice, na iznos uplaćenih novaca moraju još platitii davanja.

Dragi naši klijenti, prijatelji i svi koji to želite poslati, obratite nam se i pomoći ćemo Vam da odaberete najbolji fond i prilagodite si tu poticajnu štednju svom interesu!

The situation around COVID-19 is changing every minute. All of us at DPS RENOMIA are doing our best to manage it calmly and responsibly. We are continuously monitoring the situation on the insurance market and would like to reassure you, that all our services remain fully at your disposal. DPS RENOMIA is here to support you in any way we can and answer any relevant questions.

If you have any questions regarding insurance, do not hesitate to contact Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) or Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).


Situacija oko COVID-19 mijenja se svake minute. Svi u DPS RENOMIA daju sve od sebe da to riješe mirno i odgovorno. Cijelo oco vrijeme pratimo situaciju na tržištu osiguranja i voljeli bismo Vas uvjeriti da su Vam naše usluge u potpunosti na raspolaganju. DPS RENOMIA je tu da Vas podrži na bilo koji način te odgovori na eventualna pitanja.

Ako imate pitanja vezana za osiguranje, slobodno se javite: Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) ili Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).