+385 (0)1 45 80 150 dps@dps.hr

Dragi prijatelji,

spremni smo Vam pomoći da si ugovorite najbolji mogući ugovor o dobrovoljnoj mirovinskoj štednji, sad je pravi moment za to jer se kraj godine bliži i još uvijek nije kasno da si uplatom prije kraja osigurate poticajna sredstva i za ovu godinu!

Nema boljeg financijskog produkta kod nas trenutno, imate poticaj od 15% max 750 kn godišnje, imate prosječni prinos od osnovanja od cca 6% u AZ-u.

Zamislite da je netko nama počeo uplaćivati dok smo se rodili i kasnije da smo si sami uplaćivali kada smo počeli raditi – koliko bi već tu love bilo i koliko bismo ranije mogli u penziju!?

Da imam dijete ne bi si razmišljao ni pola minute već bih mu odmah počeo uplaćivati. Inače mu ne gine rad do duboke starosti.

NE MORA BITI TAKO!

Nadam se i vjerujem da među našim klijentima ima puno onih koji posluju pozitivno, sa dobiti, i koji su prepoznali koliko su im u tome pomogli njihovi djelatnici i žele im se odužiti. Nadam se da ima i vas koji si to sami možete priuštiti a bitno je znati da nema nikakve fiksne obveze, sve je dobrovoljno i uplate se mogu preskakati, one mogu varirati a mogu se i prekinuti. Naravno, ako nema uplata nema ni poticaja.

Dobrovoljni mirovinski fond je odlična prilika za namjensko ulaganje us voju penziju ili penziju Vašeg djeteta, Vašeg djelatnika.

Možete ih stimulirati i pomoći im i uplatama bilo kao poslodavac, roditelj ili prijatelj. Trenutno nema isplativijeg financijskog proizvoda od dobrovoljnog mirovinskog fonda. Prosječni prinos od osnivanja je cca 6% a svake godine na uplatu od 5000 kn država doda 15% (750 kn)subvencija.

Uz to, poslodavcima se uplate u DMF za svoje djelatnike priznaje kao porezno priznati trošak umjesto da, kao što je slučaj kod Božićnice, na iznos uplaćenih novaca moraju još platitii davanja.

Dragi naši klijenti, prijatelji i svi koji to želite poslati, obratite nam se i pomoći ćemo Vam da odaberete najbolji fond i prilagodite si tu poticajnu štednju svom interesu!