+385 (0)1 45 80 150 dps@dps.hr
O NAMA

DPS je neovisni broker u osiguranju koji nudi visoko kvalitetnu uslugu u području osiguranja širokom spektru domaćih i stranih klijenata.
Sa više od 50 godina iskustva u osigurateljnoj insdustriji, naši eksperti imaju jedinstveno i vrijedno iskustvo te jako dobro poznaju Hrvatsko i međunarodno tržište osiguranja.

Osnovani smo 2003. g. a tvrtka je započela djelovanje kao partnerski projekt koji je naš vlasnik, gospodin Ivan Soviček, počeo razvijati sa svojim partnerima iz Belgije . Tvrtka je licencirana za rad na poslovima brokera u osiguranju licencom koju joj je 2003.g. izdalo Ministarstvo finacija a do današnjeg dana stekla je punopravno članstvo u WING-u, međunarodnom udruženju osigurateljnih brokera gdje predstavlja Hrvatsku.

Naš osnivač g. Ivan Soviček u osigurateljnoj branši je od 1968.g. a prije osnivanja DPS Internationala radio je kao prvi predsjednik uprave renomiranog svjetskog osiguravatelja Allianz Zagreb.
Imamo 6 djelatnika od čega su dvojica licencirani brokeri te također malu mrežu neovisnih stručnjaka iz područja prava i osiguranja koje angažiramo po potrebi.

Od 2012. godine tvrtka je i član međunarodnog udruženja brokera WING. To je veliko udruženje neovisnih brokera koje pokriva sve kontinente a članovi posluju u preko 50 država širom Svijeta, gdje vrlo profesionalni i motivirani lokalni brokeri mogu pružiti koordiniranu i profesionalnu uslugu koja sadrži i risk management i sve ostale vrste savjetovanja vezane uz osigurateljne poslove kroz svoje educirane i motivirane lokalne timove stručnjaka.

2016.godine DPS International je postao i član mreže RENOMIA EUROPEAN PARTNERS grupe gdje također predstavljamo Hrvatsku. Uživamo u stručnoj i proaktivnoj podršci timova specijalista koji pokrivaju sve vrste osiguranja.

OSIM klasičnih vrsta osiguranja poput osiguranja objekata u izgradnji, osiguranja imovine po all risk konceptu, osiguranje kopnenog, zračnog i pomorskog transporta, osiguranja ljudi, financijskih osigurateljnih produkata poput osiguranja potraživanja, osiguranja vozila i ostalih klasičnih vrsta osiguranja,

DPS International je prvi broker u Hrvatskoj koji Vam može ponuditi i neke visoko specijalizirane vrste osiguranja poput:
- Osiguranje filmske produkcije
- Osiguranje svih vrsta evenata (koncerta, kongresa, predstava, festivala)
      – I na otvorenom i u zatvorenom prostoru
- Osiguranje konja koje osim klasičnih rizika uginuća konja od nezgode pokriva i:
      – Veterinarske troškove
      – Nezgodu za jahača
      – Odgovornost iz držanja konja
      – Krađu konja
      – Gubitak radne sposobnosti konja
- Osiguranje optičkih i sunčanih naočala od svih rizika
Naša misija je, između ostalog, i kontinuirani rad na dovođenju novih, naprednijih osigurateljnih produkata sa osigurateljnih tržišta širom svijeta i unaprijeđivanje našeg Hrvatskog osigurateljnog tržišta. Želimo svim svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućiti da se kvalitetno osiguraju od većine rizika koje su detektirali kao prijetnju svojem poslovanju, imovini i interesu.
www.renomia-ep.com

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS je najšira mreža neovisnih posrednika u osiguranju u regiji srednje i istočne Europe, središnjoj Aziji i Kavkaziji.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS osigurava cijeli niz rješenja za osiguranje i rizike, uključujući, Imovinska i neimovinska osiguranja, osiguranja zaposlenika i reosiguranje.

S RENOMIA EUROPEAN PARTNERS -ovim sveobuhvatnim znanjem i iskustvom u svim industrijama, krajnji cilj je podrška našim klijentima širom svijeta.

www.winginsurance.com/

The Worldwide Insurance Network Group

Naše dobro uspostavljeno međunarodno partnerstvo obuhvaća više od 50 zemalja, a svaka Wing brokera posvećena je pružanju koordiniranih, integriranih usluga osiguranja, upravljanja rizicima i savjetovanja za usluge zaposlenicima putem stručnih timova stručnjaka.

The situation around COVID-19 is changing every minute. All of us at DPS RENOMIA are doing our best to manage it calmly and responsibly. We are continuously monitoring the situation on the insurance market and would like to reassure you, that all our services remain fully at your disposal. DPS RENOMIA is here to support you in any way we can and answer any relevant questions.

If you have any questions regarding insurance, do not hesitate to contact Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) or Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).


Situacija oko COVID-19 mijenja se svake minute. Svi u DPS RENOMIA daju sve od sebe da to riješe mirno i odgovorno. Cijelo oco vrijeme pratimo situaciju na tržištu osiguranja i voljeli bismo Vas uvjeriti da su Vam naše usluge u potpunosti na raspolaganju. DPS RENOMIA je tu da Vas podrži na bilo koji način te odgovori na eventualna pitanja.

Ako imate pitanja vezana za osiguranje, slobodno se javite: Igor Soviček (igor.sovicek@dps.hr), Marko Stanojčić (marko.stanojcic@dps.hr) ili Ada Sučić (ada.sucic@dps.hr).