+385 (0)1 45 80 150 dps@dps.hr
PREDSTAVLJANJE

Upravljate li kompanijom u Hrvatskoj i želite minimalizirati svoj poslovni rizik!? Potreban Vam je iskusan, pouzdan i proaktivan broker u osiguranju koji dobro poznaje domaće i međunarodno tržište osiguranja?U DPS RENOMIA posvetili smo se:


  • pronalaženju police koja zadovoljava Vaše specifične potrebe uz optimalnu cijenu

  • stručnom savjetovanju naših klijenata u vezi osiguranja kontinuirano tijekom trajanja njihovih ugovora o osiguranju

  • pomaganju na svim poslovima obrade i naplate Vaših šteta

  • stavljamo na raspolaganje naše ekspertne timove za procjenu rizika i u svim ostalim segmentima osigurateljnog posla, kako biste efikasno mogli upravljati rizicima koji ugrožavaju Vašu tvrtku

DPS RENOMIA POSVEĆUJE SVOJE VRIJEME ZAŠTITI VAŠEG POSLOVANJA KAKO BISTE VI MOGLI POSVETITI SVOJE VRIJEME RAZVOJU POSLA I POSTIZANJU USPJEHA


http://www.winginsurance.com/


RENOMIA EUROPEAN PARTNERS je najšira mreža neovisnih posrednika u osiguranju u regiji srednje i istočne Europe, središnjoj Aziji i Kavkaziji.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS osigurava cijeli niz rješenja za osiguranje i rizike, uključujući, Imovinska i neimovinska osiguranja, osiguranja zaposlenika i reosiguranje.

S RENOMIA EUROPEAN PARTNERS -ovim sveobuhvatnim znanjem i iskustvom u svim industrijama, krajnji cilj je podrška našim klijentima širom svijeta.